Багато пива не буває? Ще вип'ю кухоль - відповідь в мені, Якщо сьогодні не до Раю, То завтра - істина в вині... Сни в кожного по-різному тривають, Хтось спить вночі, а хтось, живучи, спить, Суть цього вірша до кінця не знаю: Чи то - не спати, чи то менше пить... Вірш сподобався, хоча трохи важка рима... 4.9. від Ніхто
Уточніть, будь ласка, пане, Що Ви мали на увазі? Мій світогляд - не в стакані, То ж обдумайте Ви фразу. Пишете про сон і пиво, Згадуєте дощ і ель, Потрудіться ж над мотивом, - В іншім випадку - дуель!
Хміль. Можливо? Все можливо! І навіть заховати суть. Та не сховати миті В стрілках І хай поважно Шестигранний кут Вертить свої секунди Кидає в даль хвилини Губить у роках години Бо ж суть… Бо ж суть живе в душі людини. Ще крок - ну ось ти вище Над тобою Сонце, й – під. Не спіши. Потихеньку Залишай у Вічності свій слід. І не тривож, будь ласка, сни Захоплюйся, живи – Люби! Тоді, мабуть _maybe_sure Ти знайдеш суть. Ще крок…
звуження поняття "суті" як філософського терміну через перехід до заглиблення чи навпаки прямого відходу від неї (суті) в абстракційний "алкоголь/хміль" життя, приводить до перекручених висновків, бо такий відхід являється тільки одним з чинників, які віртуально (не в дійсності) на підсвідомому рівні віддаляють нас від тої все таки СУТІ дійсності. Бо хтось в "алкоголі" топить, як справедливо зауважила пані Світлана, "губить хвилини"... Але не погоджусь, бо "суть в собі", також є тільки однією, але напевно дійсно , найважливішою складовою СУТІ світу...
Дяка, пані Світлано, за розуміння поезії, а не слів і змісту віршованих рядків, бо то є дві великі різниці! Як цього ніколи не розумів попередній оцінювач (ще раз наголошую - не пан Немо!!!)... Як цього не розуміють і багато інших...
"І ще - сни тривожити треба! Бо не буде поступу..." Якщо порушувати біологічний годинник то мудро, якщо бачити сни, то свідомо. Бо тоді стан людини стає оновленим духовно, а на фізичному рівні реально. Тии реально керуєш життям....
Дякую за подяку. Хоч українська рідна, та на російські дякують красивіше - благодарю. Тобто - Благо дарю. Буде вчитись один одному дарувати Благо. Певно, що тоді знайдемо Суть світобудови вцілому...
drillinger, ну чому все так серйозно? Я вже зрозумів, що я не Володимир і що Ваші слова не до мене, але ж я - до Вас. Хай, можливо, не в руслі світських розмов... Але ж з душею...
Гарно Ви, пане Василю про суть, яку затиснули у кут.... А, може й справді є тільки кут, а суті - ні... Змусили задуматись..... Гарні орівняння з пивом, його смаком, його кольором..... У Вас вірші глибокі, в кожне слово пірнати треба, щоб прочитати))
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")