Віднайти дороги
Ми втратили моральність браття –
Без сорому й тривоги,
На грудях ще висить розп’яття,
Та збились ми з дороги.
Ми втратили надію й вірність,
Змінивши реквізити –
Відправили себе у пекло,
А так хотілось жити.
А так хотілось на всі груди,
Кричати про свободу,
І так хотілось не забути
Про втрачену нагоду.
Ми збилися з дороги браття,
Й йдем туди роками,
Ми хрест до хрестика складаєм,
Кровавими руками.
Невже не досить нам терпіти,
Цього сліпого світу,
Що скажуть в очі наші діти,
І як з цим потім жити.
Ми втратили порядність браття,
Та досить нам тривоги,
В наш вік би зупинить прокляття
І віднайти дороги.
18.07.2021
Додав: Maksymovych (18.07.2021)
| Автор: © Микола Максимович
Розміщено на сторінці : Філософам
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1561 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА