Я є впевнений, що Україна піде мирним шляхом, як вільна держава, у вільну Європу. Того бажаю УКРАЇНІ власне НИНІ. Амінь! З повагою Василь Шляхтич з Польщі
Дай, Боже, щоб так і сталося хоч потрібно припинити ту війну, яку вже маємо, а це не так-то просто з таким неадекватним сусідом. Щиро дякую за коментар. З повагою.
Треба багато рук прикласти, щоб витягнути Україну з тієї путінської клоаки, але ви молоді, вам і карти в руки. Україна з радістю прийме ваші старання і розквітне життя буйним цвітом.Дякую! З повагою.
Можна сказати що трохи схоже на пісню , від душі , легко сприймається . Можна ще і ще переглядати , щоб зрозуміти деякі вірші треба декілька раз перечитувати і на все дивитися із відстані часу . Бо під час першої зустрічі із словом можна підпасти під неправильний настрій власного читання і побачити дещо в неправильному світлі . З другого разу я прочитав і побачив глибину і цілісність цього твору .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")