а може не буде краплин-крапок останніх?...і у груди грудки глини?.... буде звичайний, що грибний, осінній... і небо потім синє-синє-синє і знов слова... і дужки без лапок....
на жаль, на жаль, та мрію все одно і вірю ворожінням на ромашках (хоча вони завжди дають "промашку") життя - то не роман і не кіно із хеппі-ендом в стилі Голівуду... Але у диво вірити я БУДУ!
Я згідний Вам бути зозулею, Бравіссімо, drillinger, біс, Хоч Ви мені й тичите дулею, Років я б Вам трохи наніс. Сліди Ваші світяться комами, Маячать в буденній імлі, Ваш образ не згубиш між клонами, Шкода, що лишень на землі...
Даремно Ви так агресивно налаштувались по відношенні до мене. Я людина завідомо не конфліктна. Не знаю, чому Ви так образились на мої жарти. Творіть... Натхнення Вам...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")