Пройти через пекло, щоб раю дістатись -,
Це справді можливо чи ні?
Я думаю, відповідь знають солдати,
Полеглі у клятій війні.
Чи можна дістатися раю вдовиці,
Самотній бабусі з села
І сиротам-дітям, убогій каліці?
Їм доля ТУТ пекло дала.
Що знають про пекло вельможі-поганці?
У ньому вони не живуть.
Втекли за кордони. В раю вже заср...нці.
Сидять там і байдики б"ють.
А раптом у Господа раю немає
І люди страждають дарма,
А потім, сердешні, вони помирають
І їх поглинає пітьма?
Пройти через пекло, дістатися раю...
Чи варті страждання зусиль?
Про це я ніколи, мабуть, не дізнаюсь.
Ніхто не вернувся звідтіль.
Про рай і пекло якось ніколи не задумувалась. А ваші роздуми такі сильні і глибокі, що зачепили за живе. Дякую Вам, пані Таміло, за сильний вірш. ***Хотіла підвищити репутацію, а там написано, що це можна зробити лише через тиждень. Все одно, вважайте, що я це зробила. :55555:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")