Що краще:існувати в світі? чи відійти у царство мертвих? Буть косарем що любить квіти, та косить їх,при цьому в жертву віддаючи всю свою суть, де почуття свої подіти? як далі жити,як тут буть? А чи можливо б краще було, у пекло за свої грішки? яких чимало,не забудуть- аніодного й чортів смішки всю вічність чути й без обману, аж двадцять рівнів всіх пройти, і щоб вогонь немов катана. всю твою плоть...чи відійти на поле і косити далі, не чувши сонця і роси, не відчуваючи печалі- косити те що любиш ти... Питання це стоїть одвічно, та так й залишиться питанням... Що краще: мучитися вічно чи жити убиваючи кохане???
Позичу музу, лист паперу, Перо, слова, цікаву тему, - Ти в вІршах станеш Робеспьєром, А я лишусь назавжди - Nemo? Нема дурних, точи свій грифіль, Не думай, навіть, тамувать, Аж поки не розвієш міфи, Що буде хтось за Тебе римувать.
Медбрат і Немо - два Сашка. Дискусія у них важка: Де взяти грифіль, олівець... Звели цю тему нанівець Ви б, краще так вірші писали, Як зараз тут коментували!
Згідна з Немо, що й казати... Ти прислухайся до нього. Віршик треба причесати і очистить від усього, що збиває з пантелику: наголоси, рими, коми... Щоби радував довіку і щоб автор став відомим... Цьом!
Так , чи не кожному вірші можна чомусь повчитися . І тут багато є ньюансів для навчання ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")