Пісне-думо.
Вилітай на волю, Пісне моя, думо. Не зли свою долю, Не живи понуро. Щоби твоє горе, Та й вітром роздуло. Веселися пісне, Не шкодуй, що було. А про те, що буде, Не треба й гадати. Навіщо це пісне, Біду накликати? Полинь моя пісне, Понад тихим гаєм. Не розгуби щастя, Бережи, що маєш.
|