Коли
яблучний спас
поєднається
з манговим зіллям,
ми
поїдем в Єгипет
шукати
отіння своє.
Сповідатись
на Сонце
чи
на фараонову душу,
що
утішилась
в
сфінксових мевах.
Там
тепер ні вінця,
ні
п'янкої удачі
не
знайти
над
пустелями снів.
Лиш
верблюди
прожовують
час
і
рятують від нас
бедуїнів.
|