Мартине, молодець, тішуся, що вчишся, дослухаєшся порад і не зупиняєшся на досягнутому, адже цей процес вдосконалення і поступу повинен тривати все життя, не залежно від того, скільки у кого вінків на голові. А вірш твій по праву, я ж лише якусь маленьку правочку внесла, не варто було про це на весь світ говорити, але якщо вже сказав - дякую Тобі за це! Я з тобою солідарна на всі 100% - краще помножувати добро і любов!
дуже сподобався, насолода таке читати.. кінцівка просто добила, а третій катрен - кульмінація.. На тлі нічного неба, У будь-яку погоду - У Янь завжди потреба Для Інь співати оди.
100%!!.. не знаю, як оцінять інші користувачі, але мені дуже сподобалось, для мене - вірш місяця!!:)) 5:)
Ой пане Романе, як Ви тут гарно з пані Наталею наворожили: "У будь-яку погоду - У Янь завжди потреба Для Інь співати оди. " Це чия ідея -? Хотя не важно - Інь завжди раді слухати оди із вуст Янь - це Вам від всіх Інь респект! (Я б вам тут 10 поставила, та не бачу де оцінки ставляться:smile: - чи то може їх ставлять в кого статус вищий?)
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")