*
* *
Палять
свічки мимо неба.
Йдуть
мимо сосен і днів.
Боже,
нічого не треба —
Тільки
б ти подих здійснив.
Тільки
б наснилось вар'ятам
Все,
що здіймає сніги.
Визріли
зорі, і я там
Креслю
віддалень круги.
І
не збираюся знати
Перестороги
прикмет.
Мого
знаття команданти
Кличуть
лише уперед.
|