Відчуй себе чарівником Осінньої казковості І напиши одним рядком Сюжет такої повісті.
На мить біг часу зупини Прекрасними хвилинами І двері в осінь відчини Ключами журавлиними.
Проміння сонячне просій Крізь сито хмар із просинню. Збери все золото лісів Й склади в скарбничку осені.
Вкрий синю стрічечку ріки Туманами мрійливими... Легеньким порухом руки Зроби людей щасливими.
* * * Chacun au seuil d’un grand automne Devient l’enchanteur de ses fables Qui n’écrirait qu’une ligne où sonne L’histoire d’amour si véritable. Le temps s’y arrêtait d’un coup Dans les instants où si sublimes Les cigognes passaient et la boue Scintillait d’un coup cristalline ! Cet éclat d’un soleil qui part, La lueur bleutée des nuages Et l’or des forêts sur le tard – Porte-les dans ton cœur,ô mage ! Que cette rivière grise d’argent, Le brouillard des songes l’inonde ! Et la félicité s’étend Sur l’immensité de ce monde.
Щиро рада бачити вас,пане Анатолію на нашому сайті.Я завжди є прихильницею вашої творчості.Ваші вірші залишають теплі спогади про себе надовго.За цей вірш вам також і
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")