Ревуть і стогнуть бурі хвилі,
Як борщ кипить старий Гудзон, Манхеттен тоне в піні мильній, Бомонд вдягнув комбінезон.
Земля ця корчиться з відча'ю, Та я не тішусь, що буржуй Урок із Неба получає - Він перейшов зі Злом межу.
Візьмім урок цей на замітку, Рятуймо душі день за днем, Молімо Бога, любі дітки, Бо геть не в ті ворота йдем.
Любов'ю, щирою любов'ю Зросімо Землю і себе, Тоді лиш спокій, мир, здоров'я
Зішле нам Небо голубе!
|