Причепурились хризантеми, Бо вмилися дощем, в саду, Вдягнули різні діадеми,- Вітають осінь цю руду.
Печаль в думках, зворушить душу, Краса розтане, як той сніг, Змиритись я, закону мушу- Не зупинити часу біг
Позолотить дерева осінь І хризантеми ще прийдуть- В життя моє, неначе гості, В суцвіттях , щастя принесуть.
|