Всі ми відчуваємо наближення її Величності ЗИМИ,яка ,як і всі пори року із своїми дарами приходить (її дари білий пухнастий сніг, бурульки із стріх, і т .д.),цим вона нас і приваблює.Гарний вірш,п.Катерино!
Ох,давно я не був у Вас на сторіночці. І відразу в зиму заліз. Аж морозець підсвідомо десь по шкірі. Але зими холодної ще довго не буде. Тож насолоджуйтесь золотом осені.Щасти!
Рада Вас бачити. Приймаймо з гідністю все, що Бог дає. Дякую!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")