Сьогодні мій настрій осінь,
бо небо тремтить безголосо,
випрошує кольору сосен,
мандрує дитятком босим
калюжами в сонце_роси:
йому ж до весни рости!
Пускає дитячі сльози,
неначе цукерку просить,
хитрує, ховає личко,
бо сонячна тепла річка
на відстані кулачка…
У руки взяло рушничка,
всміхнулось і ... витерло осінь -
весна на порозі – просить!
Сьогодні мій настрій осінь?..
|