Літній Сейм
Над Сеймом шумлять гнучкії верби. Легенький вітер ледь торкає хвилю. Нчого в світі кращого й не треба- Бо тут усе , що лЮбЛю і в що вірю. І в різнобарвї трав цих лугових, В цих ароматах справді неземних, Під сонцем ніжним, як любов сама- пусте-тривоги, сум ,ніщо слова. На цю красу дивитись можно вічно: І ранком, днем і зоряною ніччу. До неба вільно руки простягнувши, Злетіти в вись, про все земне забувши. Руками гладити росинки -квіти, Гілля вербове гойдати, як вітер, Ні сліз ні сміху стримувать не треба- Ніхто не бачить, тільки Сейм і Небо.
Додав: Oksanka (14.02.2013)
| Автор: © Оксана
Ключові (? ): Ніщо тривоги , слова , сум
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА