Весняна заметіль кружляє у саду, Біленький цвіт у вальсі пролітає я цей безмежний світ без пам"яті люблю Бо велику силу він над нами має.
Яка гармонія і Божа благодать! Весна на струнах вітру ніжно грає Мелодію,якої не пізнать Лиш тОму,хто байдуже серце має.
Весна- пора ти дивовижна й чарівна Вінком із квітів нам голови вкриває, Любовним співом дзвінкого солов"я Нам душі від печалі звеселяє.
|