Пожовкле листя Пожовкле листя все кружляло, в чарівнім вальсі з вітром грало. Звучання дзвонів в піднебессі, манило натовп в перехресті. Пожовкле листя в танці, щасті шліфує рухи, ніби в казці, шалено й ніжно завихрило, чудесні ритми повторило. Танцюють Па під звуки люди, червоно-жовте листя всюди, в присядку гопаком шуміло, з ногами рухалося вміло. Стомилось сонце, світять зорі, танцюють ангели на дворі. Дерева в танці жовто-голі, осінні дні уже на дворі. 13.09.2008р.
|