Вночі мені наснилась юна дівчина - весна Ішла в чарівному вінку,у вишиваній сукні, Несла в очах прозорі і сині небеса Оберемки квітів і сонця промені могутні.
Я так раділа у сні своїм. Невже Це знов весна-красна до нас вернулась Прокинулась- надворі білий сніг іде То це весна мені у сні наснилась.
|