Щебінь, цегла, скло та глина- Краща в місті де земля? Посадив колись ялину- Хай сусідів звеселя. Поглядаю із віконця, Як зелене деревце Заіскриться радо сонцю, Ночі – хмуриться лицем. Стовбур тягнеться до неба, Підростає дитинча. А казали – скло та щебінь, Не горітиме свіча. Мала вигляд жалюгідний Сиротина лісова. А доглянув – принагідно Всі повірили в дива.
Я активував Ваш вірш, але скажіть, Вікторе, чому саме до цієї категорії віднесли твір "Верлібр, елегія, акровірш..."? То це елегія чи верлібр (щодо акровірша думаю що ні )
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")