Планує незабаром повернутися...
Планує незабаром повернутися.
Готується у путь заздалегідь.
А щоби їй ніде не зашпортнутися,
Пригадує розміщення угідь.
У серпні починає фарбувати
У не зелений листя де-не-де.
Мабуть ся хоче зорієнтувати –
Куди, за чим і як вона піде.
Остуджує потроху в річці воду.
Те саме вона робить на ставку.
Готується серйозно до походу,
Щоб встигнути у пору нетривку,
Що буде поміж літом і зимою,
Подарувати трохи мряки й суму.
І щоб думки кружилися юрмою
Разом із листям і пірнали в стуму,
Поміж кущів або поміж гілками,
Немов тікаючи кудись від журу…
Бо розстаються квіти з пелюстками...
Так, починає осінь процедуру
Повернення на тимчасову владу.
Нас здивувати хоче бодай чим.
Тож ми йдемо назустріч листопаду,
Бо для відмови в нас нема причин.
Додав: inkulinets (31.07.2014)
| Автор: © RUSZIN
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.