Він елегантно і завзято
Кружляв у ритмі болеро,
Примушував дівчаток плаття
Тримати як Мерлін Монро.
По всьому місту запах кави
Розносив щедро день і ніч,
Фіранками на вікнах бавивсь,
І входив з протягами в клінч.
Він брав на димохідних трубах
Протяжно ноти – "до" і "ре",
Розпушував квітки на клумбах,
Гойдався на гілках дерев,
Злітав у піднебесні далі,
Мчав над землею навпростець…
Ви вже, напевно, здогадались,
Що це був літній вітерець.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")