"Пійнявши" може "піймавши"? "І нИзенько клонять" - викиньте "І" на "НизЕнько клонять" "часу плин" може "часоплин"? Образи в уяві повставали: На картині променисте літо Хтось з відпочинком може це зустріти Іншого війною криють гради. Комусь ця війна, напевно, вигідна.
Пійнявши - дієслово доконаного виду , означає те ж саме, що і піймавши. Низенько виправила, то мені допоміг мій комп. Не розумію чому Вам не подобається вираз часу плин? Дуже дякую Вам за те, що Ви уважно читаєте, а за коментар окреме дякую!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")