Люблю життя, воно прекрасне,
Люблю, як сонце світить ясно,
Звабливу осені ходу,
Калини кетяги в саду.
Батьківські посмішки щасливі
І їхні очі незрадливі.
Люблю весняний теплий вітер,
Люблю останні пізні квіти,
Люблю тебе, чарівний світе...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")