**
Відчутно холодом дихнуло
Сирим туманом огорнуло день
Що золоте – то промайнуло
Лише відлуння жовте від пісень
Мете його розбійник вітер
Кидає в схованки канав, ярів
До пилу б'є озиме жито
Штовхає в хлів байдужих гурт корів
А у низині, де осики
Де струпами притрушена земля
Гілками небо рвуть каліки…
Чи вигрібають сонце звідтіля?
Сторожкий пес по шляху трусить
І білий весь, чи сивий вже такий?
Чи то зима торішня кружить
І до нової суне на уклін? 061115
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")