Дуже світлий весняний ранок,віє теплом і оптимізмом. Не хочу бути нав'язливим, але мені здається кінцівку можна трохи підрівняти: ...неначе птах змахне крилом, розвіє сон ранковий мій. Але право завжди залишається за автором.
Гарна замальовочка ранкового села. Ніби пірнаєш у весну. Єдине, що змінив би, то це фразу "хмарки продовжили свій дрейф". Подав би, як "у хмарок - нескінченний дрейф", бо хмари на небі, дійсно, ніколи не зупиняються, тож і не можуть продовжувати дрейф, вони його здійснюють постійно.
Гарний ранок получився п. Таміло. То ж нехай колоситься Ваша творча нива.З повагою Володимир.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")