поетична збірка Артишук Марії
***
Гуррр...далеко ще гримить,
Небо чорне. Раптом мить...
Яскравий спалах спалахнув
На мить коротку і минув.
Та так різко та яскраво!
Момент-все небо біле стало.
Блись-блискавка і гуррр...бабах...
Крадеться в серце наче страх.
І ще раз блись-все ближче,ближче,
Лютий вітер так і свище!
Гуррр-бабах-і знову грім.
Блись,блись,блись,бабах і блим.
Свист,і свище,все зриває,
Свище,з корнем вивертає
Дерева! Хлюп-ляп-бам-бам-бом-
Хлище ливень батогом!
Шшш...і блиснуло яскраво,
Освітило...грозі мало...
Мало,мало,знов бабах!
Гроза тримає у руках
Всю землю зараз! Потік із неба,
Свист і блиснуло-так треба!
Війна іде на смерть зі злом.
Воєю зараз зло з добром.
Злиться,злиться,злість зливає,
Руйнує,блискає,кидає.
Не видно зовсім. Стіна ллється,
Затопить,виверне,здається,
Всю землю. Блииискавиця-
Ніхто не міг щоб народиться.
Бах-бабах-гиррр...і мить...
Дерево уже горить.
До неба полум'я палає,
Свист,бабах і заливає.
Свищ так раптом ущухає,
Сіре небо. І палає
Менше,менше,тріск-горить,-
Минулося лише за мить.
Бам-бам-барабанить рівно,
Свищ вщухає,все помірно.
Блиснуло далеко десь-
Ливень вилився увесь.
І розвиднятись починає.
Гроза програла-і минає.
Небо чорно-чорно-сіре,
Проглядає уже біле.
Несміливий промінь сонця
Визирає із віконця.
Пахне різко так грозою,
Тишею стоїть німою
Природа вся відпочиває.
Завжди добро перемагає!
Додав: ballerina (29.01.2016)
| Автор: © Артишук Марія
Розміщено на сторінці : Вірші про природу , Артишук Марія
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1738 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.