Дарую крапельку весни – Конвалій ніжність у букеті. Нехай їх пахощі вже сни Повернуть світу в його злеті. В нім править щебет хай пташок, Що зустрічають весну-сестру, Гомін синичок й ластівок – Звуки веселого оркестру. Душі твоєї хай смичком Торкнеться ніжно легінь-вітер; Збіжать невдачі потічком, Або... дощами в сотні відер. А потім хай надії знов Проб’ються свіжою травою; Запалить сонце хай любов – І все це станеться весною.
|