Зустріч осені
Де сонечко іще яріло,
І де уже в серпанках вись,
Там літо з осінню зустрілось,
Там серпень з вереснем зійшлись...
Земля тепло тримала в жменях,
Ясніла вся від позолот
І розстилала гобелени
З картинами своїх щедрот.
І ніби поза часоплином,
Аж розімлівши від краси,
Розкошували в картоплинні
Поважно-горді гарбузи.
Під стріхою в понадвіконні,
Немов разочки намистин
Висіли й грілись на осонні
Вінки янтарних цибулин.
Вдягались квіти, як на свято,
І пахнув яблуками сад...
І хизувався біля хати
Багрянцем дикий виноград.
Де сонечко іще яріло,
І де була в серпанках вись,
Там літо з осінню зустрілось,
Там серпень з вереснем зійшлись...
Додав: suziria (10.10.2016)
| Автор: © suziria
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 8
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА