Все так красиво...Спокійна мелодія вірша ,ідеальна рима ,глибокий зміст....Але я відчуваю сум,хоча чому й ні,мабуть він і повинний бути присутнім бо вірш до болю правдивий...
Не був ніколи в Берестівці, але уявити можу село, чомусь так здається, в будь-якому регіоні України. По роду своєї роботіи доводилося багато мандрувати. А світанки у Вишгороді, як будь-де, потрібно бачити власними очима, у віршах всього не опишеш. Дякую.
Василю, та вже тільки за одне те, що, дай Боже, він приведе за собою взавтра новий день, я низько вклонюся й подякую світанку. Буде світанок - знайдемо кому і всміхнутися!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")