З мого вікна я бачу ранню осінь,
Жовтіє клен, зелені ще дуби,
Десь в далині он, верби жовтокосі,
Схилили свої гілочки в журбі.
Скінчились дні гарячі, синьоокі,
Сіріє небо, дощ і холода,
Земля втомилась ,наступає спокій,
Засне на зиму, сповільниться хода.
Бо знають всі,що не минеться осінь,
Аж поки не оголяться гілки,
Й хоч де-не-де виднітимиться просінь
Гарячі дні залишаться у сні.
|