восени намалюю весну,
руту-м'яту рясну,
й попелястий полин при дорозі,
і незлічену кількість квіток,
і маленький, зелений дубок,
і замаєну липу у листі,
і дерева в квітучих намистах,
й дзюркотливий струмок,
і єдвабний і шовковий мох,
і усе, що вітає надії,
й возвеличує душу і мрії.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1291 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")