Вночі йшов дощ, по листю шурхотів,
Торкався делікатно підвіконня,
Неначе щось промовити хотів,
Щоб не почув ніхто з людей сторонніх.
Сердито вітер у кущах бурчав,
Злостився і пошарпував фіранку.
Була у нього, певно, купа справ:
Наводив лад в обійсті і на г"анку.
А ніч тягнулась, довга, як удав,
Безсонна ніч осіння, непривітна.
Йшов тихо дощ і хлюпала вода,
У темряві суцільній непомітна.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 972 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")