захотілося мʼяса бізона,
та воно- дороге й небагато,
бо бізонів нема на галявах,
ані - в парках ніде не ходять.
може, десь там у преpіях бродять,
але мʼясо їх є на полицях.
хто його вполював того тижня?
який вождь і яке таке племʼя?
що те мʼясо таке мускулисте
так багато коштує в крамниці?
воду пив він з якої криниці
чи- з якої ріки, чи - з озер?
ну, а де його стадо тепеp?
і яку пас траву він зі срібла?
і які квіти їв золоті?
де поділася шкіра його?
хто з костей збудував вігвам?
чи подумалось так пpо бізона
і вам?
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 597 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")