Ти спалахнула.... Засяяла на мить й погасла... та навіть небо не забуло, тих розписів прекрасну казку, що на секунду всьому світу, красу чаруючу відкрила, надворі,тепле нічне літо, краї ці ніжно оповило... Лиш образ твій, в думках і досі, карбований,немов монета, став відблиском й своїм волоссям, все небо затягнув в тенета... а далі голос твого брата, що із середини здрига, природи нашої оплата, розпочиналася гроза...
Так роботи ще багато . Але хіба всі хочуть працювати . Та хтось все одно потребує підказки , а інші ще й образяться . Тому невідомо бо реакції немає . Мабуть тому що і молодих мало ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")