В ніжному і сизому тумані Зацвіли раненько навесні Абрикоси маревом кохання, Що давно наснилося мені, Трепетні, рожево-білі квіти Нахиляю до обличчя знов. Довгі, молоді пахучі віти Розбудили у душі любов. Вже весна прийшла до мене в гості, Казкою витає за вікном. Задзвеніла сміхом на помості, Закружляла квітковим танком. Зацвіли фіалки на узліссі І зозуля скоро закує, Вже весна вирує на Поліссі Повнить щастям серденько моє.
|