Як срібно скрізь! Усе неначе з кришталю: Холодно-кришталева вись Й дерев корали у гаю. Куделі інею плетені Створили срібну дивину І навіть хмари надваженні В сріблястім інеї пливуть. Як срібно скрізь! Стоять ялини срібно-сині Іглисте гілля тоне вниз. Усе укрив блискучий іній. Як срібно скрізь!
Справді, гарно! Корали, кришталь, куделі - слова, які примушують рядки яскравіше виблискувати. Ігоре, не хочеться, що у вірші двічі повторювалося "кришталю - холодно-кришталева", "срібно скрізь - срібно-сині", адже у інею іще може бути, і є, багато інших відтінків. Перевір "надваженні", здається, що "над" потрібно писати окремо.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")