Вчора плакала гірко зима,
Сльози тихо струмками стікали,
І за землю снігами всіма,
За кущі, за каміння чіплялась.
Вчора – сльози, сьогодні, як сміх,
Як останній дарунок, прощання,
Золотистий пухкий чистий сніг
Все довкола укрив на світанні.
Вчора – розпач і день без прикрас,
А сьогодні в коштовностях, перлах
Вже танцює з погордою вальс
На останнім балу королева.
|