Софійко, думка твоя зрозумілоа, сприймаю її, але щось ти в закінченні вірша трохи заблукала, поспішила ти поставити крапку. Гарно все, свіжо, але подивися на словосполучення у своєму вірші, там багато зайвих приголосних. Софійко, пиши - тобі це вдається!..
Вікторе, як-то кажуть, краще недо- ніж пере-. Мабуть, якби не поставила крапку, написала б забагато. У мене є плани стосовно наступного вірша- у продовження теми. Наразі дякую Вам за коментар!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")