Парасольки неба
В яскравих
парасолях вся планета,
Калюжі на
асфальті-дзеркала,
І світяться
краплиночки-монети,
Живі відбитки
іскорки тепла.
І плаче небо,
місто в сизих краплях,
Злітають сніжні
квіточки в траву,
Бузок і вишня
бджілок ваблять,
Сміється
диво-щастя наяву.
Летить планета,
затихає вітер,
Веселка окриляє небокрай,
Роса-сльозинка в
листях квітів, -
Бездонний
кольоровий рай…
|