Так, Ірино, - перегукується з твоїм, але, погодься зі мною, вірш Світлани кращий! Мені лише подумалося про те, що дуби стоять покриті листям аж до весни, що за осіннім падолистом інших дерев вони спостерігають завжди у своєму рудому вбранні...
Ірино, якщо ти вважаєш себе в цій темі, чи тих образах, піонеркою, то ти помиляєшся, бо й до твого вірша про подібні речі писали неодноразово. А вірш Світлани кращий, навіщо тут лукавити?..
Це дивно, що йде така суперечка, щодо образів і плагіату.Насправді я не бачу нічого списаного. І в мене є осінь така еротична у вірші"Ще раз про осінь",- вірш поданий до речі, Іринко, ще раніше аніж Твій , але я розумію, що трворчі люди можуть перегукуватися в образах- так завжди було. Гарний вірш у Світлани- однозначно!
Уже написала давно(він у газеті місцевій друкувався)і починавсь так:"Гомоніли дерева у лісі, Про кохання велике й любов, А берізка і дуб наузліссі Обіймалися вітами знов..." Сперечатися не варто,адже багато хто пише щось подібне,бо краса природи (а вона на всіх у нас одна)надихає на те, зичу всім успіхів і взаєморозуміння,адже поети-особливі люди і повинні нести красу у світ ,а інакше це не поет.
Дерева також живі створіння. Чого б це їм не пофліртувати ? Гарно.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")