Борися, зраджена країно!
Нехай лютують вороги,
Земля на Сході - у руїнах
І душать Заходу борги.
Нехай сміються у Європі,
Єхидно судять і ганьблять.
Ми три віки жили у д...,
То ж до знущання не звикать.
Відсутня єдність у еліти,
Цієї купки хижаків?!
Ну, що ж, нема де правди діти:
Така їх суть споконвіків.
А ти гуртуйся, мій народе,
На підлість долі не зважай.
Повік того не побороти,
Хто любить волю й рідний край!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")