Вбивають тих , хто владі шкодить …
Тих - на війні … Тих у Москві …
Убивствами лише доводять
Тиранство - лихо, страх і гріх !
ніхто ніде не знайде суті
будує золото цей світ
Хай буду жити я в халупі
бо правда в серці – це мій хліб .
ПАМЯТІ НЄМЦОВА і інших убієнних за правду
Ів-анн Львівський. Бібрка.
04.03.2015.
|