“Шлях до влади - це дорога з одностороннім рухом.” (Паоло Коельо) Щоб возвеличені не хулою, Щоб обнадіяні не примарою, І щоб оправдані не бідою, І не карбовані в часі нездарою, Шлях прокладали щоб не брехнею,– Чесною зброєю, а не зрадою. Щоб не глумилися над душею Та гордо нехтували громадою. Щоб освятили серця любов’ю, Щоб охрестили знамена правдою Й не окропили людською кров’ю Те, що спокусливо зветься владою.
|