ДІТИ –АТЛАНТИ .
Всі шепчуть : -скоро ,чи незабаром Влетить прогрес небесним даром . Та оком бачу неозброєним Це -не подарок ,у масці демон... Вночі чи вдень в жару пекельну На Землю впаде Небо- напевне . Роздавить в порох ,чи хтось спасе , Чи надпрогресом відмінить це ? Я би -зводи небесні Атлантом Враз підтримав рукою –домкратом . Тільки де брали сил ті Гіганти , Де рецепт тої сили пізнати ? Мої плечі занадто вузькі , Ще й мозолі поїли руки . Сил бракує на бій із собою І не варто махать булавою . Тільки серце у пошуку б*ється , Коли донечка ніжно сміється , Голос хриплий ,до болю дрожить Діточкам Нашим дати б ще жить . Для майбутнього творити варто , Відкидати подалі жарти , Для доньки і для сокола –сина , Бо цінують дідів своїх ім*я . І шанують ,примножують роду Бережуть свою землю і воду . Їм знайти б те Атлантів зілля , Світ спасти для добра ,та весілля . Їм дано теє зілля попити , У гармонії вічній любити, Жити в щасті заради сміху Шанс не втратити на утіху .
Додав: мартин (05.12.2011)
Розміщено на сторінці : Громадянину , Лесюк Роман
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1968 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 1
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА