Завітала до села Осінь - господиня Лад усюди навела, Зібрала насіння... Бараболю у мішки Яблука - в комору Щоб було на пиріжки У зимову пору Виноград увесь на сік, Гарбузи – для каші Вистачить тепер на рік Всій родині нашій!
Так свійсько. так любо так зрозуміло... Я розумію. Зрозуміють сини і внучки. І так треба! Поет повинен писати усім, не тільки поетам. Велике 5 Вам, Пані Наталю. Успіхів на кожне завтра бажаю!
Дякую Вам, Василю, за такі теплі слова)))) Аж почервоніла))))))))) Пані Фрося, дякую за відвертість))) Я не так давно пишу, тому це ніби школа з класами...))) Василь Гонта зробив дуже мудро, відключивши можливість користувачам сайту видаляти свої твори )))))) Тому, цей сайт ніби скринька, де можна знайти багато цікавого))))) Того, чого більше ніде незалишилося в інеті;) ))))))
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")