Що співала мати Оберегом до світанку Вона має стати Оберегом до світанку Тобі має стати Коник ночі за віконцем Б’є своїм копитом Зустрічається із сонцем Коли ранок світом... Він стрічається із сонцем Коли ранок світом... Засинай моя малеча Нехай сниться казка Коник ночі не спіши так Зачекай будь-ласка Коник ночі не спіши так Не спіши будь-ласка... Спочивай моє кохання Спи мій любий сину Янгол буде до світання У нічну годину Янгол твій аж до світання Поряд буде, сину!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")