зіроньки срібні блимають дрібно,
тихо летять до
вікна,
сон до колиски
теплий і рідний
горнеться :
«спи-засинай».
ельфи у квітах
свічечки гасять-
спатоньки час і
пора,
хрущ обізвався
втишеним басом,
місяць вхопивши за
край.
сни кольорові
райдужні сови,
бачиш, несуть
зусібіч,
слово до слова - цю
колискову
тихо співатиме
ніч.
|