Подивилось на батьків
Двійко оченяток: - Мамо, татко, розкажіть, Де беруть маляток? Дід Мороз їх роздає, Бусели приносять? Може, Бозя їх дає, Як його попросять?
Батько ніжно обійняв Дитинча-чомучку, Вище себе підійняв Любу приставучку.
- Як в родині є любов - Буде і дитинка, В животі у мами знов Підроста кровинка.
То ж не бусел, не Мороз Діток нам приносять. Дев’ять місяців в собі Їх матусі носять.
|