дки про тваринВелетенський має рот Африканський... ***
Там, де носик, в нього ріг. Ця тварина –
***
Нижчі нього стіл та шафа, Довга шия, - це –
***
Носить в „сумці” дітвору Австралійське...
***
Голки виставляє враз Не їжак, а...
***
Знову чути дикий рев? Це в савану вийшов...
***
Возить по пустелі люд Не машина, а...
***
Він - із лісових істот. Хвіст у смужку, це – ***
Не залишить навіть слід Від мурах...
***
Стоячи, свій бачить сон Розумаха, добрий...
Відповіді: бегемот, носоріг, жирафа, кенгуру, дикобраз, лев, верблюд, єнот, мурахоїд, слон.
|